Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, January 25, 2012

Tudung Lycra

Dah naik basi baru ada mood nak menaip..
Alkisahnya saya dapat tempahan jahit tudung dari Jijah..ambik upah jahit je, 20 lai. Dah lama tak jahit tudung, sebab dah banyak pilihan sekarang..beli je senang..hehehe.

Tudung lycra ni takde awning keras, so kena berhati-hati sikit nak jahit..takot kain lari..(faham ke? hentam saja la)..dah lari nanti abis senget benget...dah siap rasa macam best plak tengok, senang nak basuh nanti..so saya try buat satu untuk diri sendiri....konon2 nak tukar syle la..tapi kan..memang tak sesuai..muka bulat..hehehe

Dah siap, semua putih je, Jijah kata untuk nurse. Jahit tudung lagi cepat dari jahit baju..masa pun jimat..duit pun lebih..hehehe





dah alang2 buat tudung, buat sekali untuk Batrisyia, sian dia asyik pakai tudung Umi ja..dah la labuh sampai punggung....nasib la banyak lagi baki kain time rajin2 dulu...




Tuesday, January 10, 2012

Headband & Brooch

Assalamualaikum.. ermm..dok pikir macam nak tukar tajuk je untuk 2012, tapi takde idea plak....biar dulu la tak berformat lagi... so entry pembukaan untuk 2012..pun takde idea nak taip apa..layan gambar je lah.. kerastangan beberapa minggu yang lepas..










Macam biasa, kena la ada model yang nak pakai..hehehe...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...