Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, September 8, 2014

baju melayu baby

Assalamualaikum
projek minggu ini bertajuk baju melayu pertama saya..
pertama kali buat baju melayu untuk baby..sebenarnya dah niat dalam hati nak belajar buat baju melayu bila dah ada anak lelaki nanti..tapi kita hanya merancang..Allah S.W.T yang menentukan..

Pendek cerita baju ni untuk Baby Intan sempena majlis Akikah dan Cukur Jambul. Mulanya tak berani jugak nak mencuba tetapi Intan macam bagi harapan tak cantik pun  ok ja asalkan ada baju baru. Part baju tu ok la..macam baju kurung jugak tapi part seluar memang tak pernah buat..Tambahan dari Intan, tanjak dan sampin

Alhamdulillah..ramai tak kedekut ilmu..saya tanya je encik gugel macam-macam tutorial ada.
ini lah hasilnya..tapi tak dapat nak tengok baby pakai secara live





gambar baby comel ehsan dari mamanya..tq Intan!!


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...