Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, March 29, 2010

CAMPUR-CAMPUR

Sesuai dengan tajuk, so semuanya tunjuk kat sini jer. baki kain felt banyak lagi, pikir punya pikir..terhasillah pengikat langsir untuk rumahku. dah siap ikat lt langsir, nampak cantik jugak (hehehe..angkat bakul sendiri). Buat lagi beg untuk cik tipah, sibuk sangat suruh siapkan cepat..

Manik
Design yang belum pernah aku try. Menjadi jugak hasil menjelajah blog2 orang yang dah taraf sifu. Minat punya pasal, sanggup tido kul 3 pagi..khas untuk Fida


Tudung
Tudung ni pun design yang aku tak pernah buat. Tempahan dari G-ja. Dia sendiri yang bagi contoh. Aku tiru je..hehe. G-ja, aku test dulu tau, best gak..melekat jer





Monday, March 22, 2010

decoupage lagi

hari ni rajin pulak, sehari je dah 2 post. Just nak tunjukkan botol decoupage. Bunga Ros kecik2 tu g-ja bagi..cantik sangt. Setakat ni aku guna barang2 terpakai jer...jimat kos..heheh


Roman Blind

dah lama teringin nak buat langsir ni, tapi kena tambah rail lain plak. So aku hentam guna kayu kecik letak tengah2 kain..pastu letak reben untuk tarik langsir. Konon2 ala roman blind la..jimat kos..jadi la jugak. Yang x bestnya, renda tu kaler dah lari tema la








Hot Air Balloon, Putrajaya 2010



Sempat bawa Tisya dan sepupu2nya tengok belon. Alang-alang dah dekat rumah, rugi plak x tengok dekat2 kan.. Ramai betul orang datang masa hari minggu, parking sampai ke depan jalan Presint 18..nasib baik aku pi jumaat, orang belum ramai lagi






Gambar ambik dari balkoni rumah, tak kuase den nak pi time orang ramai2 ni






Sunday, March 21, 2010

Birthday Batrisyia dan Umi




Happy Belated Birthday Tisya!!!..dan untuk aku jugak. kami lahir pada bulan yang sama. Tahun ni tak sempat nak buat kek, beli jer la. Cik Pah sibuk sangt suruh beli, so aku masukkan sekali gambar dia kt sini..heheh


Gambar kek terbalik plak



Kek umi buat sendiri dah siap potong untuk kawan-kawan ofis.


TUDUNG LAGI

Tudung Kak Suzie...
Tudung Cik Tini, potong scallop pulak...







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...