Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, July 15, 2010

Cuci-cuci Blog

Salam Semua..

Dah lama sangat x update blog ni sampaikan pagi tadi dapat soalan bonus.."Ko x update blog ke..asyik gambar beg tu jer" hahahaha..soalan kak Huda tu..

Sebenarnya dah lama x buat apa2 kraf..sibuk menjahit jer..kain kak Huda jer dah lebih 4 pasang..camno tu?

So untuk nampak blog aku dah update kann..aku buh gambar Tisya untuk tatapan kak Huda..hehehe


Tisya mmg suka makan megi..hasil ajaran Mak Njang Tipah. Kalau masuk pertandingan makan megi leh menang kot

Ni masa adik aku bertunang, sibuk jer nak bukak hantaran tu

Bawah ni kraf felt aku buat utk Shida. Saje suke2..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...