Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, December 22, 2011

Edisi 21/2011 (Roti Butter)


Sejak dah mula sibuk buat cakePHP, dah takde mood nak buat entry dalam blog ni. Dok bakar cake tak siap-siap lagi..hehehe

Supaya tak sunyi sangat blog ni, saya tempek gambar roti minggu lepas. Belum pakar lagi bab-bab roti ni tapi boleh la nak makan familiy sendiri. Alkisahnya sebelum buat roti butter, buat roti yogurt dulu, tapi malangnya langsung tak naik....agaknya salah yis kot..sebab dan 2 kali buat resepi yang sama..jadi je.

So yis tersebut terus masuk dalam tong sampah sekali dengan roti bantat. Rasa sayang sangat nak buang roti tu, tapi dah try makan...x boleh nak telan, dah jadi ketegori lembut sikit dari batu.

Esoknya buat lagi dengan yis lain pulak, kalau tak jadi jugak bukan salah yis la tu..memang salah tuan yang buat..hehehe

Resepi macam biasa la, skodeng kat myresepi je. Setakat ni semua resepi yang diskodeng menjadi je.. memang tuan resepi tak kedekut ilmu kan..
Walaupun tuan resepi tak baca blog saya, tapi ribuan terima kasih kerana sudi berkongsi ilmu..:) Semoga diberkati Allah S.W.T.. Amin..

Panjang lak bebel, layan le laa...hehehe


2 jam lebih baru nak kembang setaman..


dah boleh makan..lembut je walaupun agar besar saiznya..

Thursday, December 1, 2011

Edisi 20/2011 (Felt lagi)

Gambar je.....









Model-modelnya...kuang..kuang...kuang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...